ActivNano sprej, koloidné striebro

Activ NANO sprej OBJEDNAŤ

E- brožúrka – Sprievodca používania sprejov na stiahnutie

Vedeli ste, že koloidné striebro v stabilnej forme v NANO kvalite likviduje až 650 druhov jednobunkových patogénov (streptokok, stafylokok) 

Účinná a šetrná dezinfekcia (na ruky) v USA sa ním dezinfikujú operačné miestnosti

video

Nebola doteraz objavená rezistencia

Prvá pomoc v každej kabelke na rezné rany, popáleniny, zastavenie krvácania, zápaly v oku, uchu, hrdle…

Doporučejeme v dobe virózy nakvapkať pár kvapiek do difúzera na dezinfekciu miestnosti

Activnano sprej je vysoko stabilný a nestráca kvalitu, ani po dlhšom čase (na rozdiel od iných prípravkov s kolidným striebrom)

Použitie: striekať podľa potreby na postihnuté miesto

Video Mgr Obert Bohuš PhD 

VIDEO NANO TECHNOLÓGIA a vstrebateľnosť

Koloidné striebro má silné antibakteriálne a antiseptické účinky. Ak vás trápia časté prechladnutia a nádcha, akné alebo napríklad vaginálne problémy, dajte koloidnému striebru šancu. Koloidné striebro sa v Európskej únii, podľa legislatívy, nemôže užívať vnútorne. Spôsobov užitia je aj napriek tomu mnoho.

Možnosti aplikácie na pokožku
problematická pleť s akné – použite pleťovú vodu s koloidným striebrom. Vhodné je aplikovať pomocou tampónu aj niekoľkokrát denne na vyčistenú pleť. Koloidné striebro svojimi antibakteriálnymi účinkami pomáha čistiť problematickú pleť.
plesňové ochorenie nôh – použite koloidné striebro v spreji a aplikujte na poškodenú časť a nechajte zaschnúť.
hojenie rán (bežné poranenia, i pooperačné rany) – vďaka antibakteriálnemu účinku zabraňuje vzniku infekcie
Ďalej je možné použiť na pásový opar, bradavice, popáleniny alebo na bodnutie hmyzom. V lekárni a lekárskej praxi dnes nájdete množstvo náplastí na rany, a na popáleniny s obsahom striebra, ktoré odviedli významný kus práce v liečbe a hojení rán.

Nádcha, kašeľ, bolesti v krku… to sú nepríjemné príznaky oslabeného tela, ktoré každoročne neminú väčšinu z nás. Aj pri nich môže byť koloidné striebro skvelým pomocníkom. Pri nádche a prechladnutí aplikujte podľa potreby do nosa pomocou spreja.

Pozitívne ohlasy má koloidné striebro nielen pri bežnej nádche a prechladnutí, ale tiež pri alergickej nádche na jar. Tiež je možné vyplachovať týmto roztokom ústa, keď vás chytí bolesť zubov, alebo sa vám dokonca urobí zápal.

Výplachy
Vaginálne problémy sú jedny z najčastejších príčin návštevy u gynekológa. Vo väčšine prípadov ide o kvasinkovú mykózu a liečba býva zdĺhavá a náročná. Aj v tomto prípade je možné aplikovať koloidné striebro ako podpornú terapiu (pomocou výplachov) a tým zlikvidovať premnoženie kvasiniek v pošve. Oplach by sa mal vykonávať aj zvonka.


Aktívny NANO sprej Nanotechnológiou vyrobený prostriedok s silnými antibakteriálnymi a protivírusovými účinkami. Hlavným zdrojom je Koloidné striebro. Koloidné striebro v testoch zničilo viac ako 650 druhov patogénnych baktérií. V porovnaní s klasickými antibiotikami, ktoré ničia len 57 druhov škodlivých baktérií. Striebro slúžilo už dávno v histórii, keď šíril v Európe mor, a tak ako ochrana sa deťom dávali strieborné lyžičky, ktoré mali chrániť pred touto smrteľnou chorobou. Koloidné striebro ukľudňuje podráždenú pokožku, pomáha hojeniu rán, aj hojeniu popálenín, odrenín a drobných škrabancov. Zastavuje krvácanie. Koloidné striebro zlepšuje stav lupienky, ekzémov aj akné, pôsobí aj proti plesniam na pokožke. Koloidné striebro pomáha pri zápaloch očných viečok. Pomáha aj pri zápaloch v krku a zápaloch stredného ucha. Koloidné striebro pôsobí proti baktériám aj iným agresorom. Koloidné striebro má výrazné protizápalové účinky. Alergia na Striebro je veľmi zriedkavá, jednoduchý test je strieknutie na zápästie, kedy by sa alergia prejavila. Tehotným ženám sa odporúča porada s lekárom. Náš NANO Koloidné striebro vo forme spreja, ktorý sa vojde do každej kabelky, môže slúžiť aj ako kvalitná dezinfekcia. A jeho použitie je určite vhodnejšie ako tie agresívne dezinfekčné prostriedky, s ktorými sa stretávame napr. v obchodoch alebo aj v zdravotníckych zariadeniach. A ktoré nášmu zdraviu rozhodne nepomáhajú, skôr naopak. Ja rozhodne odporúčam, mať Sprej NANO s Koloidným striebrom nielen vo svojej kabelke, ale mať ho aj doma vo svojej Domácej lekárničke pre okamžité použitie, ak sa napr. popálime pri varení či pečení čohokoľvek, božebráni ak sa aj režeme. Tento kúzelný sprej vydrží až na 500x použitie. Urobme si z NANO spreja s Koloidným striebrom svojho dobrého parťáka.

Activstar uviedol na trh aj iné spreje. Získaj viac informácií

Komu môžeme s produktom Activnano sprej  pomôcť? Každému kto potrebuje mať zaručenú dezinfekciu a chce sa brániť rôznym formám vírusov

Koho môžete osloviť s produktom Activnano sprej k spolupráci? Toto je jednoducho predajný kontaktný produkt. Základ je vyskúšať a povedať pár slov s tu písaných. Oslov na spoluprácu (eshopy, reštaurácie, hotely, fitness centrá, kardiológov, liečiteľov, obchody s doplnkami stravy a iné…) DAJ do popredia NANO KVALITU

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *